Maskulina upplevelser

Vad är egentligen det? Det kan man fråga sig. Är det att vara ute på ett 5-timmars längdåkningspass eller är det att klättra i berg, är det att vandra? En fråga som har många olika svar i sig. Några kanske tycker att det är att åka en förlängd helg på ölsmakning tillsammans med vänner.

 

Fundera på vad som passar dig bäst

Är du mest en sportentusiast eller är du mer en som tycker om att äta god mat? Ställ dig själv den frågan. Det spelar nämligen en stor roll i förhållande till hur du väljer att sätta ihop din semester. Det finns en hel del hotell som har ett samlat sportpaket. På dessa ställen kan du starta dagen med en joggingrunda, för att senare hoppa ner i en kanot. Du kan koppla av med en sund lunch och därmed behöver du inte tynga dig själv med något dåligt samvete. Alla så kallade ”herrupplevelser” behöver nämligen inte vara osunda.

mand

Men kanske är du mera typen som gillar en god öl. Då kan det vara värt att kolla upp vilka pubar som ger dig den bästa upplevelsen. Kanske vill du gärna gå till en sport-pub? Ta reda på att du kan höra vad som sägs på TV:n bara. Ibland kan TV:n lätt övergås av musik. Eller kanske vill du hellre gå till en pub som är specialiserad på olika typer av öl? Mikrobryggerier är verkligen något som bara har blivit större och större de senaste åren. Det kan ge dig en het annan smakupplevelse att dricka en öl från ett mikrobryggeri än att bara köpa en vanlig burköl. Gör upp med dig själv om du vill betala det extra som den kostar.

 

Men tillbaka till frågan om vad en maskulin upplevelse är. Kanske är det inte alls ölsmakning eller sport? Om du vill gå en tur på ett spa så gör det! Vem definierar och säger att det inte är maskulint att gå på spa? Om det är det du vill, så gör det. Tänk så härligt det kan vara att hoppa ner i ett tångbad, ångbad eller få massage. Det kan göra att du lättare kan komma igenom ännu en arbetsvecka. Det finns ingen som kan definiera om en hårbottensmassage är feminin eller maskulin, det kan bara du själv göra.

 

Om du följer ovanstående råd är du en bra bit på väg att ge dig själv en bra upplevelse, oavsett om den kallas maskulin eller feminin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.