Så imponerar du på en dejt

Är du man och söker en partner? Känner du att du har gått alldeles för länge utan någon att dela ditt liv med? Det kan kännas riktigt jobbigt att vara singel under en längre tid, men man ska absolut inte ge upp hoppet. Det är inget fel på dig. Ibland tar det bara tid att hitta den rätta. Här följer några tips som du kan prova om du verkligen vill kunna imponera på din nästa dejt.

Bjud din dejt på hemlagat

Om du inte är van vid att laga din egen mat, är det verkligen dags att ta tag i det nu. De allra flesta föredrar män som kan laga sin egen mat. Självklart är en dejt på en fin restaurang också uppskattat, men om man verkligen vill imponera på sin dejt med hjälp av god mat så bör man helst laga den själv från grunden. Man behöver inte börja med något avancerat. Det är bättre att börja med något enkelt.

 

En middag behöver inte vara dyr eller exklusiv för att gå hem. Det är tanken som räknas här. Man bör dock träna lite innan man bjuder hem sin dejt på middag. Det finns många bra snabbkurser i matlagning om man känner att man behöver kicka igång sin matlagning och bli bättre snabbt.

 

Visa att du bryr dig

Det är viktigt att visa sin dejt att man verkligen bryr sig om vad hen har att säga. Om man pratar allt för mycket om sig själv hela tiden, finns det en risk att din dejt kommer att tröttna riktigt fort. Det är bra om båda får en chans att prata om sig själv och sina intressen. När man lyssnar på sin dejt kan man lätt samla nyttig information som man kan använda vid senare tillfällen. Att bjuda sin dejt på middag blir ju mycket lättare om man vet vad hen tycker om. Det och mycket annat kan man få reda på bara genom att lyssna.

 

Om man vill ha en partner måste man vara villig att lyssna och prata, annars kommer förhållandet inte att hålla speciellt länge. Lämna lite plats åt din dejt då och då så kommer dejten att bli riktigt lyckad.

Överraskningar går alltid hem

De allra flesta uppskattar överraskningar. Det kan vara i stort sett vad som helst. Gåvor är alltid riktigt bra överraskningar. Det behöver inte vara något stort. Det kan vara en fin blombukett, en ask med choklad eller någon annan typ av present. Du kan även överraska med en hemlig upplevelse. Det kan vara allt från ett biobesök till en bokad middag på en riktigt fin restaurang. Det kan även vara ett besök på en nöjespark eller liknande.

 

Försök att ta reda på vad din dejt gillar och hitta på något kul utifrån det. Då kommer din dejt att bli imponerad. Det behöver som sagt inte vara något jättestort. Det behöver heller inte kosta en hel massa pengar. Det kan faktiskt vara helt gratis om man vill det. En myskväll med snacks och lite härlig massage kan vara mer än tillräckligt. Du har säkert dina helt egna idéer om du bara tänker efter lite.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.