Så kan du tjäna extra pengar

Skulle det inte vara skönt att kunna unna sig något extra lite då och då? Vore det inte trevligt att kunna lägga några extra kronor på en krogkväll med polarna eller kanske lite nya kläder? De allra flesta skulle nog kunna tänka sig att tjäna en extra slant lite då och då. Skulle du vilja tjäna lite extra vid sidan av din fasta inkomst? Här får du några bra tips som kan hjälpa dig. 

Handla med kryptovalutor

Sälj tjänster vid sidan av ditt jobb

Om du inte har ett heltidsjobb eller bara har lite extra tid på din fritid kan du alltid sälja dina egna tjänster till andra. Det kan vara till exempel hundrastning, gräsklippning, städning eller barnpassning. Prata med dina grannar och hör om de skulle kunna tänka sig att köpa någon form av tjänst av dig. Det finns alltid någon som behöver hjälp med något.

Om du vill sälja egna tjänster behöver du göra dig själv synlig för andra. Gör visitkort eller flyers och dela ut dessa i grannarnas brevlådor. Det är ett riktigt bra och snabbt sätt att nå ut till fler potentiella kunder på. Ett annat tips är att sätta upp lappar med kontaktinformation på anslagstavlor eller liknande. Visa upp dig och visa vad du har att erbjuda. 

Investera i aktier

Om man vill kunna tjäna pengar på lång sikt är aktiehandel ett av de bästa sätten. Det finns många olika typer av aktier att välja mellan. Innan du börjar handla med aktier, bör du först läsa på lite om hur det fungerar. Håll lite koll på hur marknaden utvecklar sig innan du slår till eller säljer. Börja så säkert som möjligt och investera mer när du börjar känna dig tryggare.

Sälj dina gamla saker

Börja investera i kryptovalutor

Du har garanterat hört talas om Bitcoin och andra kryptovalutor tidigare. Kryptovalutor är helt digitala pengar som inte är kopplade till någon bank. De finns istället i ett globalt nätverk, även kallat en blockchain. Kryptovalutor är därför decentraliserade och kontrolleras inte av riksbanker som vanliga valutor.

Men hur köper man och handlar med kryptovalutor? Det enklaste och säkraste sättet att köpa kryptovalutor är att göra det genom ett konto hos en nätmäklare. Ett annat alternativ är att skaffa dig en kryptoplånbok. Detta kan dock vara lite krångligt om man är ny på handel med kryptovaluta, så prova helst att handla genom en nätmäklare först.

Det finns faktiskt AI som kan hjälpa dig till en större vinst när du handlar med kryptovalutor. Ett exempel på en sådan AI är Bitcoin Optimizer

Sälj de saker som du inte använder

Har du saker som bara ligger och skräpar där hemma? Är din garderob sprängfylld av kläder som du aldrig använder? Sälj allt du inte behöver eller använder, så kan du snabbt tjäna ihop lite extra pengar till annat kul. Du får inte enbart mer pengar, utan även mer plats i ditt hem. Det kan vara skönt att rensa bland sina gamla saker lite då och då. Kika igenom dina prylar och se vad du skulle kunna tänka dig att sälja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.