Satsa på högkvalitativa och anpassningsbara labbrockar

Labbrockar är ett måste för klinik och vård. Dessa arbetskläder ger ett professionellt intryck samtidigt som de förser dig med ett bekvämt och ventilerande plagg. En uppskattad aspekt av labbrockar är dess tyg som stöter bort vätskor, och du ser ofta rockarna inom kliniska yrken. Även laboratorietekniker brukar ta tillfället i akt och införskaffa sig en högkvalitativ labbrock. Med detta i åtanke, vilka labbrockar bör du kika närmare på och hur kommer det sig att de används så flitigt?

Vad labbrockar kan göra för dig

En labbrock är en sorts lång jacka i en stilren vit färg. De är vanligtvis mycket enkla att ta på sig med hjälp av knappar på framsidan, och de kommer utrustade med fickor som en smidig förvaringslösning. En stor fördel med labbrockar är att de tål höga temperaturer och kan därför tvättas i 60° C. Detta är ett måste då renlighet givetvis är av yttersta vikt inom kliniska yrken samt laboratoriearbeten.

Arbete inom vården kan också medföra vissa utmaningar, och därför är det ett stort plus att labbrockar inte suger upp vatten eller andra vätskor. Med både kortärmade samt långärmade labbrockar finns det flera alternativ, och glöm inte att även kika på vårdskor, vårdkläder samt vårdbyxor för att fullända din outfit.

Lägg vantarna på en skräddarsydd labbrock

Det finns både labbrockar för män samt kvinnor, och du har chansen att anpassa din labbrock efter dina behov. Ärmlängd, färg och detaljer väljer du själv för att kunna få din perfekta labbrock. Om du vill är det dessutom fullt möjligt att få en särskild logga tryckt på labbrocken. Sätt din prägel på klinikens kläder med din egen logga eller specifika färger!

Ta en titt på ett brett urval av labbrockar och välj din favorit eller få en skräddarsydd modell enligt dina önskemål. Kom som sagt ihåg att göra din outfit komplett genom att ta en närmare titt på bland annat vårdskor. Även vårdbyxor, förkläden och mer därtill kan göra susen som arbetskläder. Om du arbetar på en klinik eller är i behov av laboratoriekläder är det en högkvalitativ labbrock som gäller!

Leave a Reply

Your email address will not be published.